DŮVĚRA, JAKO SILNÁ VLASTNOST

 

 

Důvěra je jedna z mnoha vlastností, které se musí dlouhodobě budovat.

V osobním životě si zcela jistě vybavíme, kdy naposledy nás někdo zklamal či zneužil právě naší důvěry. V tom profesním životě to máme bohužel o poznání ještě složitější. Jsme například daleko více obezřetní s výběrem toho správného obchodního partnera, kterého potřebujeme k rozvoji našeho podnikání. Ať už se jedná o spolehlivého dopravce nebo kvalitního dodavatele, vždy si jej musíme ověřit ještě individuálně. Vybíráme a zvažujeme především tak, aby naše podnikání netratilo, zákazníci nebyli ochuzeni a náš obchod mohl růst i nadále.

Co pro vás například znamená kvalitní recenze a doporučení? Může to být právě jeden z hlavních bodů, pro získání té tolik potřebné důvěry. Zároveň také nezapomeňme, že i naše podnikání se takto může dostat do hledáčku silnějších partnerů.
Je důležité být viděn, ještě důležitější je být doporučen
. Právě takovou metodou se řídíme u nás v Avarita BMC. Navazujeme dlouhodobé spolupráce, tvoříme silné vztahy pro naše klienty a budujeme důvěru mezi vašimi partnery. Neopomeňme také důvěru v cenovou strategii, která musí být individuálně řešena podle požadavků každého partnera zcela zvlášť. Přece každý z nás chce mít tu nejvýhodnější nabídku, v co možná nejdelším trvání 🙂

Celková doba zdlouhavého hledání a obav z učinění špatného kroku může odradit ke spolupráci i do budoucna. Důležité je se nevzdávat, rozšiřovat své obzory a jít tomu tak trochu naproti. Musíme si zároveň také říct, zda jsme otevřeni novým výzvám. Pokud nám někdo dokáže doporučit silného partnera, proč by příště nedokázal doporučit i nás. Posílíme tím nejen naši důvěru v očích zákazníků, ale zároveň se nám buduje i důvěra u našich partnerů.

Ten důležitý základní bod důvěry u každé nové spolupráce vytvoříme tak, že si vyžádáme zpětnou vazbu na obě zúčastněné strany. Zde zjistíme naše možnosti, nedokonalosti, příležitosti a můžeme tak opět posílit naši vzájemnou důvěru. Každá cesta k nové spolupráci je tedy otevřena pouze do takové míry, jak jsme otevřeni my novému poznání a důvěře. Je tedy zapotřebí ji vždy budovat dlouhodobě a udržovat na té nejvyšší úrovni.

 

„Bez důvěry není přátelství.“
~Epikúros

Avarita-DŮVĚRA, JAKO SILNÁ VLASTNOST

    Zlaté avarití stránky

    Spoj se s námi

    Nečekejte na zázrak, zavolejte nám hned! Společně se podíváme, co Vás trápí a vymyslíme super řešení.

    Pobočky

    Výstavní 2224/8, 709 00 Ostrava

    Telefon

    +420 733 310 194

    Instagram

    avarita.cz

    Youtube

    Avarita

    WhatsApp

    +420 733 310 194